Dr. Derya Akdemir

Dr. Derya Akdemir

drderyaakdemirr@gmail.com

ÇOCUKLARIMIZI MİLLİ ŞUURLA YETİŞTİRMENİN ÖNEMİ

05 Temmuz 2021 - 14:30

Çocuklara hümanist olun demeyin, zira onlar olsa da düşmanları olamayacak. Bizden sonra onları savunmasız bırakmayın. Anlatın dinlesinler, korkmayın psikolojileri de bozulmaz. Tam tersi dayanıklı Çocuklar olurlar. Gelecekleri kararmasın çocukların. Düşmanı kim, ne yapabilir bilsin. Bilsin ki tedbirli olsun.
Etrafında yılan kim, çakal kim bilsin.
Tarihini coğrafyasını iyi okusun. Okusun ki vatan sevdalısı olsun çocuklarımız Devletini bayrağını her şeyi üstünde tutsun. Milli sınırlarını bilip , savunsunlar vatanlarını.
Korkmayın içinizdeki korkulardan arınıp temizlenin. Onlar büyüklerden daha cesur. Kendi korkularınızı onlara aşılamayın. Her zaman yanlarında siz olamayacaksınız. Bu hayatı ve getireceği her zorluğu kendileri aşmayı öğrensin. Öğrensin ki sağlam bireyi toplumlar olarak kalabilelim. Gelecekleri cesaret, öz güven, bilinçli, akıllı, önünü arkasını görüp huzurla kendi topraklarında güvenle gelecek umutları kurabilsinler.
Sevgiyi de savaşında, zorluğu da bilip öyle yaşasınlar. Savaş elbette iyi bir durum değil. Türkün Türken başka dostu asla yok. Olmayacak da...
Gelecek çocukların ellerinde şekillenecek. Yeni nesil teknoçağın yürekli gençleri gülümsesin.
Her çocuk bebekken melek, çocukken hayal müteahhitleri, her genç yeniliklerin hakanıdır.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Türklük yaşasın, büyüyüp Turan olsun.


 

Bu yazı 895 defa okunmuştur.