Nümberg Friedrich-Alexander Üniversitesi (FAU) Radyoloji Uzmanı Can Şahin, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel’i makamında ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, iki üniversite arasında sağlık alanında yapılabilecek ortak çalışmalar ve akademik iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede özellikle tıp ve radyoloji alanlarında ortak projeler geliştirilmesi, öğrenci ve akademisyen değişim programlarının hayata geçirilmesi gibi konular gündeme geldi.
Rektör Prof. Dr. Ekrem Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, uluslararası akademisyenlerle gerçekleştirilen görüşmelerin üniversitenin vizyonuna katkı sağladığını ifade etti. Gürel, sağlık bilimleri başta olmak üzere birçok alanda iş birliğine açık olduklarını vurguladı.
FAU Radyoloji Uzmanı Can Şahin ise Iğdır Üniversitesi’nin son yıllarda önemli bir gelişim gösterdiğini belirterek, bilimsel iş birliklerinin iki kurum için de faydalı sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi. Şahin, özellikle radyoloji ve tıp teknolojileri alanında yapılacak ortak çalışmaların hem akademik hem de toplumsal açıdan önemli katkılar sağlayabileceğini dile getirdi.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
HAKAN ŞIKTAŞ











