
Iğdır Valisi Ercan Turan, eşi Nilüfer Baykal Turan ile birlikte, Aşağı Çarıkçı Köyü’nde yaşayan hayırsever vatandaş Birsen Aktaş’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve eşi Aysun Turgay da eşlik etti.
Hayırseverliği ve gönlü zengin duruşuyla köy halkının takdirini kazanan Birsen Aktaş ile bir süre sohbet eden Vali Turan, Aktaş’a sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür temennisinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, geçmişten bugüne katkıları ve topluma olan desteği için Birsen teyzeye teşekkür edildi.
Ziyaret sırasında gösterdiği misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Birsen Aktaş da, böyle anlamlı bir buluşmadan dolayı mutluluğunu ifade etti. Vali Turan, toplumun manevi değerlerini yaşatan, yardımlaşma ve dayanışmayı önde tutan büyüklerimizin her zaman baş tacı olduğunu belirterek, Birsen Aktaş’a minnet duygularını iletti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
SELÇUK TAŞÇI