Düzce deplasmanından sonra İskenderun deplasmanında da puan kaybı, irdelenmesi gereken bir hususu karşımıza çıkarmaktadır.
Öncelikle takım maça çok iyi başladı ve golü de attı.
Golden sonra inanılmaz golü de kaçırdı. İşte ne olduysa bundan sonra olmaya başladı.
Takım oyundan yavaş yavaş düşmeye başladı ve rakip takım daha çok topla oynamaya başlayarak üzerimize gelmeye başladı.
İlk yarının son dakikasında acemice yapılan penaltı ile beraberlik ve ikinci yarının ilk dakikalarında yenilen golle mağlup duruma düştük.
Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü ele geçirdik. Topa daha çok sahip olmaya, pozisyon aramaya, kenarları da kullanarak pozisyon üretmeye çalıştık ama çok da başarılı olamadık.
Golü bularak beraberliği kurtarmamız, rakiplerin puan kaybettiği bir haftada bir nebze olsun tesellimiz olsa gerek.
Takım devre arasına kadar liderle puan farkını biraz daha azaltabilse devre arasında yapılacak takviyeler ve iyi bir kamp ile Metin Hoca ve ekibinin ipi göğüsleyeceğine inanıyorum.