15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ve beraberindeki heyet, Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar’ı makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yürütülen çalışmalar, şehit aileleri, gaziler ve terör mağdurlarına yönelik faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Genel Başkanı Abbas Gündüz, dernek tarafından gerçekleştirilen projeler ve sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında Vali Taşolar’a bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali M. Fırat Taşolar, şehitlerin ve gazilerin milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, onların emanetlerine sahip çıkmanın ve hatıralarını yaşatmanın önemli bir sorumluluk olduğunu ifade etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar da değerlendirildi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
DENİZ PARILTI











