AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, partisinin 8. Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kongreye katılmak üzere Iğdır’dan gelen hemşehrilerini ağırladığını belirten Alagöz, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonuna kararlılıkla ilerlediğini vurguladı.
3
Paylaşımında, "AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’ne katılmak üzere Iğdır’dan gelen değerli hemşehrilerimizi kongre sonrasında ağırladık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna emin adımlarla yürüyoruz. Kongremizin partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer veren Alagöz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
AK Parti’nin geniş katılımla gerçekleştirdiği kongrede Türkiye’nin geleceğine yönelik güçlü mesajlar verilirken, Iğdır teşkilatı da etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.
HAKAN ŞIKTAŞ











