Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında, hakkında 13 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.
Jandarma Dedektifleri (JASAT) öncülüğünde yürütülen çalışmalar neticesinde, nitelikli suçlardan aranmakta olan hükümlü, saklandığı adreste tespit edilerek düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonların aralıksız sürdürüldüğünü ve kamu düzeninin sağlanması adına jandarma ekiplerinin titiz çalışmalarına devam ettiğini vurguladı. Halkın huzur ve güvenliği için operasyonların kararlılıkla devam edeceği bildirildi.
SELÇUK TAŞÇI











