
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, çeşitli okullarda düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) etkinliklerine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret ettiği okullar arasında Enverbey Ortaokulu, Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Vali Şemsettin Ortaokulu, Şehit Başkomser Mehmet Parlak Ortaokulu ve Halfeli Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu yer aldı.
DYK Kursları Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu
Müdür Aziz Gün, hafta sonları düzenlenen dyk kurslarına katılarak, öğrencilerin eğitim faaliyetlerine yönelik ilgi gösterdi. Özellikle akademik başarıyı artırmaya yönelik yapılan bu kurslar, öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmekte. DYK kursları, öğrencilere eşit eğitim fırsatı sunmanın yanı sıra, derslerdeki eksikliklerin giderilmesine ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarına imkan sağlıyor.
Öğrencilere Moral ve Motivasyon
Ziyaret sırasında öğrencilere hitap eden Müdür Gün, onların başarılarına güvenmelerini ve hedeflerine ulaşmak için azimli olmalarını tavsiye etti. Ayrıca, DYK kurslarının önemine değinerek, “Bu kurslar öğrencilerimizin geleceği için çok önemli. Gece gündüz çalışan öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere sağlanan eğitim desteği ile onların başarılarına katkı sağlamayı sürdürmeye kararlıdır.
SELÇUK TAŞÇI