Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek ve bu alanda yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla 100. Yıl Anaokulu ve Aziz Sancar Anaokulu'nu ziyaret etti.
Ziyaretlerinde öğretmenlerle bir araya gelen Sayın Gün, okul öncesi eğitimin çocukların geleceği açısından kritik bir rol oynadığını belirtti. Anaokullarındaki yenilikçi eğitim modellerini ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlayan projeleri yakından inceledi. Sayın Gün, öğretmen ve idarecilere verdikleri özverili hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Ayrıca, öğrencilerle de bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü, miniklerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek onların heyecanına ortak oldu. Eğitimde kaliteyi artırmak ve her çocuğa eşit fırsatlar sunmak adına yürütülen çalışmaların önemine bir kez daha vurgu yaptı.
Sayın Gün, okul öncesi eğitimde yapılan bu tür yenilikçi çalışmaların, çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirerek, eğitim camiasına desteklerini sürdürme kararlılığını yineledi.
DOĞUKAN BEY











