Son dakika haberi... Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli ve çevre illerden de hissedildi. Bu depremin ardından 4,6'lik bir deprem daha gerçekleşti.
AFAD'ın verilerine göre; saat 19:53'te Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Sarsıntı yerin 11 km altında meydana gelirken, Marmara Bölgesi'nde birçok şehirde hissedildi.
BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ DURUM YOK
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'deki depreme ilişkin açıklama yaptı. Herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirten Yerlikaya, şu ifadelere yer verdi:
Balıkesir Sındırgı'da 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. An be an takip ediyoruz.
Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.
Son dakika... İstanbulda hissedilen deprem | Balıkesirde 6.1 ve 4.6lık depremler
BİR BİNA YIKILDI
Merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğündeki depremde bir binanın yıkıldığı öğrenildi. Binanın metruk bir bina mı yoksa kullanılan bir bina mı olduğu henüz öğrenilemedi.
Son dakika... İstanbulda hissedilen deprem | Balıkesirde 6.1 ve 4.6lık depremler
4.6'LIK BİR DEPREM DAHA
Balıkesir'de 19.53'te gerçekleşen 6.1'lik depremin ardından kısa bir süre sonra Sındırgı'da 4.6'lık bir deprem daha meydana geldi. Saat 20.01'de gerçekleşen depremin derinliği 6.78 km olarak kaydedildi.












