Alagöz Holding Iğdır FK taraftar grubu Payegan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesini Ziyaret ederek anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi. Ziyarette, şehit aileleri ve gazilere yönelik destek mesajları verilirken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Payegan Taraftar Grubu, ziyaret sırasında yaptıkları konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Derneğiniz, bu ülkenin vatan olması uğruna hayatlarını kaybeden şehit ailelerimizi temsilen önemli bir görev üteniyor. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü ihtiyacının karşılanmasında devletimiz ile ailelerimiz arasında bir köprü vazifesi görüyorsunuz. Payegan Taraftar Grubu olarak; şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu vatanı kutsal yapan, şehitlerimizin şahadete eriştiği anda toprağa akıttıkları mukaddes kandır. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyoruz.”
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Gazi Orhan Severli ve yönetim kurulu üyeleri Gazi Öztürk Coşkun, Gazi Serkan Yaşar ve Gazi Mücahit Sivrikaya, Payegan Grubu’na teşekkür ederek şu ifadelerde bulundu: “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere minnettarız. Dernek olarak Payegan Iğdır FK Taraftar Grubu’na başarılar diliyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi oldunuz. Bu duyarlı davranışınız için şahsımız ve yönetimimiz adına çok teşekkür ederiz.”Ziyaretin sonunda, Dernek Başkanı Gazi Orhan Severli tarafından Payegan Taraftar Grubu Lideri Hasan Böşçek’e Türk Bayrağı ve Nutuk hediye edildi. Bu anlamlı gün, hem şehit aileleri ve gaziler hem de Payegan Taraftar Grubu için dayanışmanın ve vatan sevgisinin bir kez daha gösterildiği önemli bir anı oldu.#IğdırFKDOĞUKAN BEY 











