Trendyol 1. Lig’in 38. ve son haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, sahasında ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler ile 3-3 berabere kaldı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmanın ardından iki takımın teknik isimleri açıklamalarda bulundu.
Iğdır FK Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Süper Lig’e yükselen rakiplerini tebrik eden Karaman, “Oyuncularım sahada iyi bir mücadele sergiledi. Amed Sportif Faaliyetler’i tebrik ediyoruz. Süper Lig’e çıkmak kolay değil. Başarılı olanı alkışlamak gerekir” dedi.
Karaman, Amed ekibinin sezon boyunca Esenler Erokspor ile kıyasıya bir yarış içinde olduğunu belirterek, “Ligin son haftasına kadar süren bir çekişme yaşandı. Biz Iğdır olarak her zaman sahada kalmayı tercih ettik ve bundan dolayı gururluyuz. Futbol adına güzel bir maç oldu, skor sürekli değişti. İki takımı da tebrik etmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Takımının sezon boyunca özverili bir performans sergilediğini vurgulayan deneyimli teknik adam, play-off sürecine dikkat çekerek, “Artık önümüzde play-off var. Bu süreçte mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Amed Sportif Faaliyetler cephesinde ise Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak, elde edilen başarının önemine dikkat çekti. Takımın zorlu şartlara rağmen şampiyonluğa ulaştığını dile getiren Küçükbayrak, “Bu takım bütün zorluklara rağmen şampiyon oldu. Bu başarıyı taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.
Daha önce görev yapan teknik ekibe de teşekkür eden Küçükbayrak, “Mehmet Altıparmak, Sinan hoca ve Mesut hocanın da bu başarıda büyük emeği var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Süper Lig’de mücadele edecek olmalarının önemine değinen Küçükbayrak, “Amed Sportif Faaliyetler olarak Süper Lig’de de hedeflerimiz olacak. Tüm maçlarımızı kardeşlik ve dostluk içinde oynayacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MUSTAFA TANER NARDEMİR











