
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, hafta sonu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve eğitimdeki başarıyı yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Aziz Gün’e okul yöneticileri ve öğretmenler eşlik etti.
Ziyaret kapsamında İnönü Ortaokulu, Haydar Aliyev Fen Lisesi ve 125. Yıl Anadolu Lisesine giden İl Milli Eğitim Müdürü Gün, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin derslere olan ilgisini yakından inceledi. Kurslara gösterilen yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gün, öğretmen ve öğrencilerin gösterdiği özveri ve gayreti takdir etti.
Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada başarının tesadüflerle değil, azim, özveri ve sürekli çabayla elde edileceğini vurgulayan Gün, “Hiçbir emek boşa gitmez; yeter ki gayretinizi sürdürün, inançla çalışmaya devam edin. Her bir çabanız, gelecekteki başarınızın temelini oluşturacaktır.” dedi.
Hafta sonlarını ders çalışmaya ayıran öğrencilerin fedakârlıklarının ve kararlılıklarının takdire şayan olduğunu belirten Aziz Gün, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının öğrencilerin akademik başarılarını artırmada önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.
Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla yürütülen bu kursların, öğrencilerin hedeflerine ulaşmasında büyük bir rol oynadığını dile getiren Gün, “İlimizdeki her öğrencinin potansiyeline ulaşması için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bu azmi, Iğdır’ın eğitim başarısını daha da yukarılara taşıyacaktır.” şeklinde konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün ziyaretleri, öğrencilere hem moral hem de motivasyon kaynağı oldu. Eğitim camiası tarafından takdirle karşılanan ziyaretlerde, “Aras’ın Kuzuları” olarak anılan Iğdırlı öğrencilerin kararlılığı, ilin eğitimde zirveye yürüme hedefini bir kez daha ortaya koydu.












