Iğdır halkına 30 yıldır kesintisiz ve güvenli ulaşım hizmeti sunan Bizim Iğdır Turizm, hizmet kalitesini artırmak ve yolcularına maksimum konfor sağlamak amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, 160 milyon TL’lik dev bir yatırımla araç filosunu güçlendirdi.
2+1 VIP Konforuyla Yeni Bir Dönem
Sektördeki köklü geçmişini yenilikçi vizyonuyla birleştiren Bizim Iğdır Turizm, satın aldığı 8 adet 2026 model MAN Lion’s Coach otobüsü hizmete sunmaya hazırlanıyor. 2+1 koltuk düzenine sahip VIP araçlar, yolculara seyahat süresince premium bir konfor ve üst düzey güvenlik vadediyor.
"Amacımız Iğdır Halkına En İyi Hizmeti Sunmak"
Yatırıma ilişkin şirketten yapılan açıklamada, 30 yıldır Iğdır halkının güveniyle büyüdükleri vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:
"Yarım asra yaklaşan tecrübemizle hemşehrilerimize en güvenli, en konforlu ve en kaliteli yolculuk deneyimini yaşatmak en büyük önceliğimiz. 160 milyon TL'lik bu yeni yatırımızla, filomuza kattığımız son teknoloji VIP araçlarımızla Iğdır halkına hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Yatırımlarımıza ve kendimizi yenilemeye hız kesmeden devam edeceğiz."
Yeni nesil çevreci motoru, geniş hatları ve konfor odaklı iç tasarımıyla dikkat çeken 2026 model MAN Lion’s Coach araçlar, yakın zamanda Bizim Iğdır Turizm’in seferlerindeki yerini alacak.
DOĞUKAN BEY











