6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketinde, izinli olarak bulunduğu Hatay Polisevi’nin çökmesi sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Fatih Turan’ın kıymetli ailesi, Iğdır Polisevi’nde misafir edildi.
Sıcak ve duygu dolu bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, merhum polis memuru Fatih Turan dualarla ve rahmetle anıldı. Turan ailesiyle yakından ilgilenen Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve Aysun Turgay, ailenin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Buluşmada konuşan İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, emniyet teşkilatının büyük bir aile olduğuna dikkat çekerek şu mesajı verdi:
"Güvenlik teşkilatımızın her bir mensubu bizim öz kardeşimizdir. Görevi başında ya da böylesi büyük felaketlerde kaybettiğimiz meslektaşlarımızın geride bıraktığı aileleri, bizlere emanettir. Emniyet Teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de kahraman meslektaşlarımızın emanetlerine sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onların acısı bizim acımız, gayretimiz ise onların hatırasını yaşatmaktır."
Polis Eşleri Derneği Iğdır Şube Başkanı Aysun Turgay da merhum polisin ailesine dayanışma ve destek duygularını ileterek, dernek olarak her türlü ihtiyaçlarında yanlarında bulunacaklarını ifade etti.
Görüşme, merhum Polis Memuru Fatih Turan’ın aziz hatırasına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
DENİZ PARILTI











