Iğdır İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Iğdır Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile Ümraniyespor arasındaki heyecan dolu karşılaşmayı tribünden izledi.
Taraftarlar arasında coşkulu bir atmosferin hakim olduğu maçta, Turgay, maç süresince stadyumda görevli olan Emniyet Müdürlüğü personeline moral vermek amacıyla onlarla da iletişimde bulunarak, başarılı bir görev ifa etmeleri temennisinde bulundu. Müdür Turgay, güvenlik önlemleri konusunda gösterdikleri özverili çalışmalardan ötürü personele teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Iğdır'da futbolun ve sporun daha güvenli bir ortamda yapılması adına emniyetin rolünün büyük olduğunu vurgulayan Turgay, stadyumda gerçekleştirilen güvenlik tedbirlerinin ve personelin profesyonel çalışmasının önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
DOĞUKAN BEY











