
Iğdır FK’nın tribünlerdeki en güçlü destekçilerinden Ova Beyleri Taraftar Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Taraftar grubu üyeleri, kadınlara karanfil dağıtarak onların bu özel gününü kutladı.
Kadınların toplumdaki değerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, “Kadınlar bizim baş tacımızdır” mesajı verildi. Ova Beyleri, tribünlerde sadece futbola değil, sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini bir kez daha göstermiş oldu.
Bu anlamlı etkinlik, şehirde büyük takdir toplarken, taraftar grubu üyeleri ise “Kadınlarımız her zaman en büyük destekçimizdir, biz de onların yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
MUSTAFA TANER NARDEMİR











