Iğdır Valisi Ercan Turan, Mülkiye Müfettişi olarak Ankara’ya atanması dolayısıyla görev süresinin sona ermesi öncesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk yuvasına veda ziyaretinde bulundu. Vali Turan, eşi Nilüfer Baykal Turan ile birlikte İl Müdürlüğünün hizmet modellerinden faydalanan çocukları ziyaret ederek onlarla yakından ilgilendi.
Ziyaret kapsamında çocuklarla sohbet eden Vali Ercan Turan, onların eğitimleri, günlük yaşamları ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Turan, çocukların güvenli, sevgi dolu bir ortamda büyümelerinin önemine dikkat çekti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından çocuklara yönelik yürütülen çalışmalar, sosyal hizmet modelleri ve kurumda sunulan imkânlar hakkında Vali Turan’a bilgi verildi. Çocukların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklendiği ifade edildi.
Ziyaret sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Ercan Turan, Mülkiye Müfettişi olarak Ankara’da yeni görevine başlayacağını belirterek çocuklara ve kurum çalışanlarına teşekkür etti. Vali Turan, çocuklara sevgi dolu mesajlar vererek veda etti.
DOĞUKAN BEY











