İsmail Aras

İsmail Aras

guvengazetesi@gmail.com

Cantürk Alagöz’e Atılan Çamur Tutmaz

15 Aralık 2023 - 11:49

 Cantürk Alagöz, vatan ve millet sevdalısıdır. Bugüne kadar Iğdır’dan çıkan veya batıda büyümüş yüzlerce iş insanı hemşerimiz oldu. Ancak birçoğu parayı bulunca izlerini kaybettirdiler. Büyük şehirlerde kendilerini unutturmaya çalıştılar. Cantürk Alagöz ise kazandığı parayla bölgesine, memleketine, ülkesine yatırımlar yaparak hizmete dönüştürüyor.
  Alagöz’un bu tavırları elbette birilerini rahatsız edecek ki; onun aleyhinde dedikodu üretiyor. Daha yeni girdiği ve milletvekili seçildiği partisine onun üzerinden iftira ediyorlar.
  2020 yılında dünyada bir Covid-19 virüsü ortaya çıkmıştı. Ülkemizde bundan kısa sürede etkilenmişti ve birçoğumuz da çaresizce ölümü bekliyorduk.
İlk önce bu virüsün aşısı Sinovac firması tarafından Çin’de üretildi. Çin’de üretilen bu aşının Türkiye’nin ve bölgenin distribütörü de Cantürk Alagöz olmuştu. Cantürk Alagöz, o zaman sadece Türkiye’de değil, dünya devleri ile mücadele ediyordu. O aşı üretildikten sonra paran olsa dahi aşı alman mümkün değildi. Ancak Cantürk Alagöz aşıyı ilk olarak kendi ülkesi Türkiye Cumhuriyeti’ne getirmişti.
  Avrupa’nın birçok ülkesi aşıya ulaşamadan Türkiye’de aşı hızla yapılıyor ve ölümlerin önüne geçiliyordu. O dönem konuşan bilim insanları, eğer bu aşı Türkiye’ye gelmeseydi Türkiye’deki Covid-19 virüsünde ölenlerin sayısının mevcut rakamın en az 3-5 kat fazla olacaktı şeklinde açıklamalar yapmışlardı. O zaman Cantürk Alagöz’e alkış tufanı koparanlar, can halinden nasıl şükredeceklerini bilemiyorlardı.
 Şimdi haddini bilmezler Cantürk Alagöz’e iftira etmek, “çamur at tutmazsa izi kalır” yöntemiyle hareket etmektedirler.
  Cantürk Alagöz aşıyı ülkemize getirdi. Birçok Avrupa ülkesinin sırada beklediği zamanda ülkesinin insanının hayatını kurtardı.
Iğdır’a başta Iğdırspor ile beraber kendi imkanlarıyla birçok yatırımı getirdi. Birçok yardıma muhtaç hemşerimizin elinden tutarak Iğdırlıların gönlünü fethetti.
Cantürk Alagöz’ün yardımseverliği sadece Iğdır ile de sınırlı kalmadı. Özellikle deprem bölgesine yaptığı yatırımların maddi değeri 200 milyon TL’den fazla oldu.
Unutmamalı ki, para yeri gelir herkese nasip olur ama parayı böyle hayırlı bir şekilde harcamak herkese nasip olmaz.
Iğdır halkı da bu evladına sahip çıkarak, müracaat etmediği halde “Gel bizim liderimiz ol, Iğdır’dan seni milletvekili seçelim” dediler ve milletvekili seçtiler.
Onunla önce ailesi, daha sonra Iğdır halkı ve son alarak da Türk milleti gurur duyuyor. O müstesna insandır. Bugün vekilliği dışında insanlara her türlü desteğini esirgemiyor. Gerçek vatansever, gerçek liderdir.
 Ona iftira edenler asla emellerine ulaşamazlar, onun önünü kesemezler, çünkü o Iğdırlıların gönlünde taht kurmuştur.
Iğdırlıların gönlüne gireni de hiçbir iftira, çamur yerinden sökemez.


 

Bu yazı 744 defa okunmuştur.